EVITA!

Er netop kommet hjem efter at været til premiere på Evita med min kære mor. Musicalen handler, hvis du ikke skulle vide det, om den argentinske kvinde, Eva, hvis drøm er at nå til tops og gøre en forskel for folket. For at sige det lige ud, boller hun sig til toppen, og ender med at finde sammen med Juan Peron. Juan Peron og Eva sørger i fællesskab for, at Juan bliver præsident, men Eva får det meste af opmærksomheden og bliver hyldet af folket.

Et spændende stykke historie sat op som musical! Jesper Lohmann, der spiller Juan Peron, brillierer ikke ligefrem med sine sangegenskaber og blegner noget hen i forhold til den dygtige Charlotte Guldberg, der gør det fantastisk. Tomas Ambt Kofod, der spiller fortælleren Che, gør det også godt med både sang og skuespil. De to sidstnævnte er de bærende karakterer af forestillingen, mens Jesper Lohmann nok bør holde sig til film og revy fremover, hvis I spørger mig.

Jeg er uden tvivl blevet en oplevelse rigere og er dybt fascineret over, at man kan lave så stor en opsætning med så mange mennesker på scenen, med SÅ mange forskellige kostumer. Tag ind og se den hvis du vil se et stykke rørende historie i en musical og høre noget hårrejsende musik!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s