DK’s Unikke Stilikoner


Jeg var til forpremiere på Danmarks Unikke Stilikoner på Den Sorte Diamant her til aften. Et super fint arrangement! Først fik vi lov at se første afsnit af serien som får premiere på DrK torsdag d. 14/11. Afsnittet handler om Nadja Meyer, hendes forhold til mode og stil og hendes egen historie i modeverden. Både Chris Pedersen, som er vært på programmet, og Nadja Meyer var mødt op til arrangementet og efter vi havde set afsnittet, havde de en lille snak yderligere, og vi var velkomne til at stille spørgsmål. Nadja Meyer fortalte blandt andet om sin 20-årige orange pels fra Claude Montana. Om pelsen fortalte hun: “Folk får altid trang til at røre ved pelsen, og det er dejligt at nogen gider røre ved en, når man er fyldt 78” – skøn dame med masser af selvironi. Og ikke mindst et helt unikt stilikon!

Til slut fik vi champagne – både studerende som mig selv, andre modeinteressede og ældre, stilede mennesker som var mødt op for at hylde Nadja Meyer.

Vil du se en lille teaser til programmet kan du gøre det her.

Arrangementet blev holdt på Den Sorte Diamant. Jeg er medlem af Students Only! og kom derfor gratis til arrangementet. Vil du også være medlem og inviteres til lignende arrangementer, kan du gøre det her. Det kræver, sjovt nok, at du er studerende ;-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s